burgonya rizottó burrata sajttal
Krémes burgonya rizottó egyenesen a piacról. Kreatív, helyi, permezén helyett termelői, kemény sajttal. Bocsi Itália.
cukorban pácolt makréla grillezett uborkával – modern tzatzikivel
Grillezett uborka adja a modern tzaziki alapját. Kaporral, görög joghurttal, és egy szelet pácolt hallal bármikor megidézi Görögországot.
serpenyős burgonya gratin édesköménnyel
Ropogósra sült serpenyős gratin sokszínű burgonyával és édesköménnyel.
retek carpaccio reteklevél pesztóval és füstölt makrélával
A retek carpaccio nemcsak gyönyörű, hanem zöld tudatosságot is hoz a tányérra, füstölt makrélával és házi pesztóval készül.
ragacsos marhaoldalas, spárga, feketegyökér
Klasszikus koreai BBQ magyarul: ragacsos marhaoldalas almával és tormával, illetve grillezett spárgával és feketegyökérrel.
zöldborsós, spenótos gazpacho leves
Ez a gazpacho nem a klasszikus piros, hanem egy izgalmas, zöld változat magyar zöldségekkel.
citromos ricottás gnocchi, spenót velouté
Citromos ricottás gnocchi spenótos mártással, ami zöldebb mint egy frissen nyírt focipálya.
pisztráng, tormakrém, karfiolos bulgur
Sült pisztráng, tejfölös tormakrém és karfiolos bulgur - modern bisztróhangulat otthon.
kelkáposzta steak füstölt olajjal és burgonya raguval
Kelkáposzta steak füstölt olajjal és kapros burgonyaraguval - amikor az oviból ismert főzelék bemegy a Partizánba.
kovászos uborka leves ramen, nitamago tojás
Ramen leves kovászosuborka-lével és szójában pácolt Nitamago tojással - ezennel megnyithatod a házi bisztródat.
koreai kávés sertésszűz, karalábé kimchi
Kávéban marinált koreai sertésszűz és karalábé kimchi a piacról - ezzel nyered a vacsoracsatát. Úgy utazunk, hogy maradunk itthon.
tavaszi / nyári humusz, nyers zöldség crudités
Készíts házi humuszt friss zöldségekkel – vegán mártogatós a vendégeknek vagy a hétköznapokra.
francia aligot burgonya, krumplihéj chips
Nyúlós Aligot burgonya ropogós, maradékmentő krumplihéjjal - dél-francia bisztró az otthonodban.
sült mangalica császár, égetett padrón paprika
Így lesz ropogós a mangalica bőre. Fokhagymás jus-vel, égetett padrón paprika krémmel spanyol-magyar fúzióban.
zöldséges sushi, csípős mártogatós
Egy friss, kreatív vegán sushi, ami nem halat, hanem tavaszi zölségeket teker pak choi levelekbe.
a tökéletes rántotta
Ha eddig azt hitted, a rántotta unalmas, próbáld ki így – krémes, elegáns és reggelinek vagy brunch-nak is tökéletes.